Huizen Schoon thinks Global

The Plastic Soup Foundation, The Plastic Soup Surfer etc.  allemaal organisaties en initiatieven die zich het lot van de zeeën en oceanen aantrekken als het gaat om de enorme hoeveelheden plastic afval die er in ronddobbert.

Nu is Helen Hofman met het idee gekomen om met Rich Horner (eigenaar van een duikschool op Bali) een actie op poten te zetten om op Bali mee te gaan helpen een deel van de enorme hoeveelheid plastic troep uit de oceaan te verwijderen.

 

Hiervoor is nog wel een enorme hoeveelheid voorbereiding nodig. Het idee is om de reis te combineren met duiken en fotograferen (Helen is mede-eigenaresse van de Gooische Fotoschool).

Omdat het hier nu nog gaat om een idee wat verder uitgewerkt moet worden én om te kijken of er nog meer mensen interesse in dit project hebben, hebben we als Huizen Schoon gemeend hier aandacht aan te moeten besteden.

Mocht je interesse hebben, willen sponsoren, mee willen gaan of mee willen helpen om deze actiereis op poten te gaan zetten laat dan even een reactie onder het bericht achter. Helen zal dan contact met je opnemen.

Huizen Schoon houd je van toekomstige ontwikkelingen via deze pagina op de hoogte.

Plastic Soup Foundation

https://plasticsoupsurfer.org/

Fotografiecursussen in het Gooi

Delen

Eén antwoord op “Huizen Schoon thinks Global”

  1. Wat een goed idee Helen!
    Ik hoop dat je veel mensen zal vinden die mee willen organiseren en schoonmaken.
    Dit is een geweldige besteding van de vakantie. Het nuttige met het aangename verenigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *