Afvalgrijper actie tijdens het Oldtimerfestival.

Omdat niet iedereen in de gelegenheid is om bij onze kraam langs te komen, plaatsen we hier ook nog even de actie welke door Clean2day ism. Huizen Schoon is opgezet.

Vanaf zaterdag 1 september t/m zaterdag 8 september is  tegen een mooie korting (ca. 21%) de zeer robuuste afvalgrijper van Imtras aan te schaffen.  Dit doet u via de website van Clean2day en dient u gebruik te maken van de promotiecode (in te vullen tijdens het bestellen) HUIZENSCHOON2018.

€ 14.85 incl. BTW én verzending

De grijper onderscheidt zich van andere grijpers in de handel door zijn robuuste buis, het erg soepel lopend mechanisme én het grote grijpoppervlak dat iets schuin gebogen staat. Hierdoor is het ook eenvoudig om kleine voorwerpen (sigarettenpeuken) op te pakken. Daarnaast is zijn aantrekkelijke prijs (ter vergelijking: in de handel zijnde betere grijpers ( niet de “china ” grijpertjes dus) kosten al gauw € 30,- of meer) meer dan de moeite waard.

Let op: De actieprijs is slechts geldig van 1 t/m 8 september en u doet daarbij direct zaken met Clean2day en niet met Huizen Schoon!!

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *